Menu
Your Cart
20% OFF on all products Shop now

Αποστολή και επιστροφή

Όλες οι αποστολές γίνονται με courier και μεταφορική εταιρεία ανάλογα με τον όγκο της παραγγελίας. Όλα τα προϊόντα στέλνονται με courier στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας εντός 1-3 εργάσιμων ημερών εφόσον υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα. Εαν δεν υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα, ενημερώνεστε μέσω e-mail ή τηλεφωνικά από εκπρόσωπο του xoreftaris.gr, και κατόπιν συνεννοήσεως , επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας.

Παραγγελίες συνολικού βάρους έως 10 kg αποστέλονται με ACS courier

Τα έπιπλα που έχουν όγκο μεγάλο τα παραλαμβάνετε από το πρακτορείο της πόλης σας

Το κόστος αποστολής εξαρτάται απο το συνολικό βάρος της παραγγελίας σας και διαμορφώνεται ώς εξής.

1. Παραγγελίες έως 4kg 3.5€

2. Παραγγελίες έως 10kg 6,5€

3. Παραγγελίες άνω των 10kg 8,5€

Τα μεταφορικά είναι δωρεάν όταν η παραγγελία ξεπερνάει τα 150 € - ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ


Χρόνος παράδοσης:

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, η αποστολή πραγματοποιείται άμεσα και η παράδοση στον πελάτη πραγματοποιείται σε διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερών για τα μεγάλα αστικά κέντρα και 3-7 εργάσιμες ημέρες για τις δυσπρόσιτες περιοχές. Για τις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως «δυσπρόσιτες» από τον courier, ο χρόνος αυτός μπορεί να διαφέρει.

(*) Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: μη άμεση διαθεσιμότητας του προϊόντος, ειδικής επεξεργασίας, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.

(*) Για παραγγελίες που έχουν γίνει με την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει να έχει επιβεβαιωθεί η καταβολή των χρημάτων από την τράπεζα.

Καθυστέρηση Παραγγελίας

Σε περίπτωση που προκύψει οποιαδήποτε καθυστέρηση της παραγγελίας σας, μπορείτε να επικοινωνείτε κατά τις εργάσιμες ημέρες (από 09.00-13.00) στο τηλέφωνο 2610342367 και να μας αναφέρετε το περιστατικό.

Πιθανές πρόσθετες χρέωσεις :

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2,99 € στο κόστος αποστολής (κόστος που χρεώνεται από τις εταιρίες courier) ανεξάρτητα του ύψους της παραγγελίας

Τμηματικές αποστολές :


Σε περίπτωση παραγγελίας περισσοτέρων απο 6 προϊόντων (τα οποία αναφέρονται σαν διαθέσιμα ,και όχι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας , ή εκτός στοκ) ,στην οποία το ένα ή και παραπάνω δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, υπάρχουν δύο τρόποι αποστολής:

1. Τμηματική αποστολή με προπληρωμή όλου του ποσού στον courier και αποστολή του προϊόντος που λείπει χωρίς καμία επιπλέον χρέωση του πελάτη.

2. Τμηματική αποστολή και πληρωμή απο τον πελάτη μόνο των προϊόντων που παραλαμβάνει. Στη δεύτερη αποστολή που θα περιλαμβάνει το προϊόν/ντα που λείπει/λείπουν, ο πελάτης χρεώνεται τα μεταφορικά έξοδα για την αποστολή και ενδεχόμενη αντικαταβολή αν αυτός είναι ο τρόπος πληρωμής.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ :


Το xoreftaris.gr μπορεί να αντικαταστήσει ένα προϊόν που παραλάβατε το οποίο είναι ελαττωματικό από τον κατασκευαστή του κατά την κρίση του. Πρέπει ο πελάτης να μας ενημερώσει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή. Τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος στην έδρα μας βαρύνουν αποκλειστικά εσάς αρχικά,και εφόσον αποδειχθεί ότι είναι όντως ελλατωματικό ,παραλαμβάνετε νέο προϊόν με όλα τα έξοδα αποστολής (συμπεριλαμβανωμένων των αρχικών) να βαραίνουν αποκλειστικά εμάς. Παρακαλούμε, σεβαστείτε αυτές τις απλές οδηγίες προκειμένου να εξυπηρετηθείτε το συντομότερο δυνατόν.


-Σε περίπτωση λάθος παραγγελίας του πελάτη, συνετό θα ήταν να υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία, προκειμένου να αντικατασταθεί το προϊόν.Σε αυτή τη περίπτωση τα έξοδα θα πρέπει να βαρύνουν τον πελάτη. Δεν θα μπορέσουν να γίνουν δεκτές επιστροφές σε προϊόντα που δεν κρατούνται στο απόθεμά μας, και έρχονται κατόπιν ειδικής παραγγελίας για τον πελάτη.


-Σε περίπτωση που ως εκ λάθους του xoreftaris.gr ή του προμηθευτή του σχετικά με ένα προϊόν το οποίο εστάλει επικοινωνήστε ΑΜΕΣΑ μαζί μας και ΜΗΝ προσπαθήσετε να το τροποποιήσετε/αλλάξετε καθώς ΔΕΝ θα μπορεί να γίνει επιστροφή.

Ακόμα και αν φαίνεται οτι δεν λειτουργεί, ενημερώστε μας και ΜΗΝ κάνετε καμία κίνηση επισκευής. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο στην εργοστασιακή συσκευασία και κατάσταση,ακόμα και εαν πρόκειται για λάθος του xoreftaris.gr στην αποστολή,καθώς προϊόν που έχει τροποποιηθεί δεν γίνεται αποδεκτό επιστροφής και στον κατασκευαστή/προμηθευτή.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να συμπληρώσετε την φόρμα επιστροφής που θα βρείτε εδώ.


Όλες οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
Στα καθισματάκια αυτοκινήτου το ΦΠΑ είναι 13%

Πολιτική αλλαγής

Τα είδη πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και θα σας ζητηθεί να επιδείξετε την αντίστοιχη απόδειξη ή ετικέτα (του είδους με το κωδικό μας) ή κάρτα αλλαγής. (τα είδη πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και οι εσωτερικές ετικέτες πρέπει να είναι άθικτες). Όλες οι επιστροφές πρέπει να γίνονται εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς

Το κατάστημα Χορευταρής διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει επιστροφές που στάλθηκαν ή κοινοποιήθηκαν μετά από την προθεσμία επιστροφής ή τις επιστροφές ειδών που δεν βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία ήταν όταν παραλήφθηκαν